سرزمین کودک

کودکانه
مادرانه

آموزش پخت شیرینی کره ای مخصوص نوروز 94

درتاریخ 1393/12/07 - 18:36 توسط totfarangi
صفحه اصلی
صفحه اصلی
صفحه اصلی




شیرینی کره ای
 یکی از خوشمزه ترین شیرینی های مخصوص عید هست که طرفداران زیادی دارد .

مواد لازم شیرینی کره ای :

 

 کره ۱۵۰ گرم
 زرده تخم مرغ  ۳ عدد
 پودر قند ۱ لیوان
آرد به اندازه ای که خمیر به دست نچسبد


مواد روی شیرینی :

زرده تخم مرغ  ۱ عدد
 پودر قند ۱ قاشق چایخوری
 شیر  ۱ قاشق چایخوری


طرز تهیه شیرینی کره ای برای نوروز :
در ابتدا کره را بگذارید تا در دمای اتاق نرم شود  ۱۵ دقیقه کافیست .





سپس با پودر قند مخلوط میکنیم تا کرمی  پف دار شود .




حال زرده تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه میکنم و به خوبی هم میزنیم .





 

حال آرد را کم کم اضافه می کنیم تا زمانیکه که خمیر تقریبا به دست نچسبد اگر خیلی خیلی کم چسبندگی داشت اشکال ندارد حواستون باشد که زیاد ارد اضافه نکنید که باعث شکنندگی خمیر میشود .




بهتر است خمیر را برای ۳۰ دقیقه داخل یخچال بگذارید تا بهتر خودشو بگیره فقط خمیر را داخل کیسه فریزر بگذارید و درش را ببندید تا بوی یخچال را بخود نگیرد حال خمیر را بسیار نازک به قطر ۳ میلی متر پهن کنید و قالب بزنید .





برای این شیرینی اگر از قالب سوراخ دار استفاده کنید بهتر است بعد از قالب زدن با برس مواد روی شیرینی که با هم مخلوط کرده اید را روی خمیر قالب زده شده بمالید .





و در طبقه وسط فر با درجه حرارت ۱۵۰ سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید تا روی شیرینی طلایی شود . شیرینی کره ای شما آماده است .












بازدید کننده گرامی ، شما به عضویت سایت در نیامده اید.
پیشنهاد می کنیم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.
ارسال یک نظر

نام:*
ایمیل:*
متن پیام:
پر رنگ کج خط دار خط دار در وسط | سمت چپ وسط سمت راست | درج شکلک قرار دادن لینک URLقرار دادن آدرس محافظت شده انتخاب رنگ | اضافه کردن متن پنهان اضافه کردن نقل قول تبدیل نوشته های انتخاب شده به الفبای روسی درج spoiler
کد امنیتی: *

کنترل پنل کاربری

نام کاربری:
رمز ورود :


فراموشی رمز؟

تبلیغات

منوی کودکانه

منوی مادرانه

آگهی متنی

برترین مطالب

حمایت میکنیم

Sarzamine Koodak © 2018 | SarzamineKoodak.ir

کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به سرزمین کودک بوده و هرگونه کپی برداری و انتشار ممنوع است

Design : UPSHIM