دردهايي مثل دلدرد، سردرد، گوش درد و... در ميان كودكان شايع است ولي اغلب والدين را بسيار نگران ميكند. گاهي اوقات براي رهايي كودك از اين دردها نياز به مصرف داروهاي شيميايي كه بيشك عوارضي هم دارند، نيست و به راحتي ميتوان با كمك داروهاي گياهي و خانگي آنها را برطرف كرد. در ادامه مطلب می توانید با درمان خانگی این دردها آشنا شوید.
بعضی موارد هستند که اگر رعایت نشود ممکن است برای کودکان و نوازادان ما عواقبی داشته باشند . در ادامه مطلب می توانید این موارد را مشاهده فرمایید .
درد گوش میتواند آزاردهنده باشد که گاهی کشف علت آن، راحت و سریع اما گاهی مخصوصا در کودکان دشوار است. به گزارش روزنو،درد گوش از جمله دردهایی است که فرد را ناتوان و کلافه میکند اما در تمام موارد، استفاده از آنتیبیوتیک برای تسکین درد ضرورت ندارد و میتوان از روشها و داروهای جایگزین برای این منظور سود برد. بیقه این موضوع را در ادامه مطلب مشاهده فرمایید
به گفته متخصصان بیماری حرکت یا ماشین گرفتگی، به علت حرکت مداوم و تکراری مناظر اطراف هنگامی که فرد سوار ماشین میشود، پدید میآید. سرگیجه و حالت تهوع از جمله علائم این بیماری است.
مجله سیب سبز: بسیاری از مسائلی که برای فرزندتان پیش میآید با در آغوش گرفتن او حل میشود اما این احتمال وجود دارد که در کسری از ثانیه کودک خندان شما دچار دردسر شود و وضعیتی پیش بیاید که شما نیاز به دخالت پزشکی را احساس کنید. درست وقتی که احساس میکنید فرزند دلبندتان جلوی چشمانتان بیتاب است، باید بتوانید خونسردی خودتان را حفظ کرده و واقعبینانه به ماجرا نگاه کنید. بهتر است راهنمای زیر را مطالعه کنید تا بهتر با وضعیتهای اورژانسی کودکتان آشنا شوید.
دکتر محمد حسین سلطان زاده، متخصص اطفال و استاد دانشگاه شهید بهشتی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: با توجه به علائم اختلال بیش فعالی و عوارض زیاد ناشی از آن مانند انواع بد رفتاری و بی توجهی به کودک که در نهایت منجر به کاهش حس احترام به خود و اعتماد به نفس در وی میگردد. ضروری است که این گونه کودکان و نوجوانان تحت درمان قرار گیرند.
طی اطلاعیهای وزارت بهداشت در مورد تجویز فرآوردههای مورد استفاده برای رفع علائم سرماخوردگی و سرفه درکودکان کمتر از دو سال توصیههایی ارائه داد. تجویز آنتی هیستامینها نظیر دیفن هیدرامین، کلرفنیرامین، برم فنیرامین و سیپرو هپتادین، دکونژستان ها نظیر پسودوافدرین و فنیل افرین، ضد سرفهها نظیر دکسترومتورفان و خلط آورها نظیر گایافنزین به طور کلی در کودکان با سن کمتر از دو سال توصیه نمیشود.